MM 100

Вентилаторите за баня са най-популярното и достъпно модерно решение за отстраняване на влагата от мокри помещения и предотвратяване образуването на мухъл и гъбички.
Вентилаторите за баня и WC от серия MM, са със съвременен дизайн и безкомпромисно качество. Осигуряват продължителна или прекъсната вентилация в санитарните помещения при изключително нисък разход на електроенергия. Могат да се използват за извеждане на въздуха от малки и средни жилищни, офис и търговски помещения или между съседни помещения като топлообменници. Монтират се на стена, таван, окачен таван към въздуховоди или тръби на сградната вентилационна инсталация с присъединителен диаметър Ø90, Ø100, Ø120 и Ø150мм.

Тази серия се предлагат и в двускоростно изпълнение (MM-2S),  с допълнителен безшумен, енергоспестяващ режим

 Предвидена е възможност за окоплектоване с възвратна клапа, таймер, датчик за влага, светлинен датчик и вградено LED осветление.

Във вентилатора е вграден безшумен електродвигател с търкалящи, двойно капсуловани лагери (NSK Japan), които гарантират 30 000 часа безотказна работа на апарата при монтаж в хоризонтално или вертикално положение.

Безопасност

Вентилаторите от серия ММ са изработени от висококачествени безвредни материали при съобразяване с нормите на шум и противопожарна безопасност. Вграденият електродвигател е със степен на защита IP24, IPX4, IPX5 а високодебитното им изпълнение с IP 56, което позволява нормално функциониране на вентилатора при много висока влажност.

Предвидена е възможност за окоплектоване с възвратна клапа, таймер, датчик за влага, светлинен датчик и вградено LED осветление.

Вентилаторите се свързват към монофазна електрическа мрежа през ключ или димер – за управление на оборотите (без UE моделите). По поръчка вентилаторите могат да бъдат произведени за други захранващи напрежения.

За монтаж в близост до душ зоната (зона 1 на схемата) или за свързване към душ кабини са предвидени нисковолтови модели LV 12V гарантиращи висока степен на безопасност.

MM 100

Наличност: Направи Запитване
53.88лв. /бр.

Характеристики

Направи запитване

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!

Рейтинг Лошо           Добро